Omdat echte verandering van binnen- buiten begint

Inside- Outdoor is er van overtuigd dat échte verandering van binnen- buiten begint. In samenwerking met- en in opdracht van zorgaanbieders, bieden wij coachings en begeleidingstrajecten aan op maat.

 

Buiten bezig met binnen

Wij zijn elke keer weer verrast van de bijzondere werking die uitgaat van het bezig zijn in de natuur. Vanuit onze prachtige ligging in het nationaal park de Weeribben- Wieden, maar ook in de leefomgeving van de hulpvrager, bieden wij begeleiding aan jeugdigen en volwassenen met een diversiteit aan hulpvragen.

 

Benaderingswijze

We werken vanuit onze unieke Inside- Out benadering. Wat betekend dat we ons focussen op het vergroten van de interne krachten, talenten en kwaliteiten van de hulpvrager. We vergroten deze doelgericht en ervaringsgericht door het toepassen van aansluitende outdoor- activiteiten. De hulpvrager gaat praktisch aan de slag en ontdekt hoe deze krachten ingezet en vertaald kunnen worden naar zijn of haar leefsituatie.

 

Ervaring

Inside- Outdoor heeft een brede scope aan ervaring in zowel de gehandicapten zorg, verslavingsszorg als in de Jeugdzorg. Inside- Outdoor is geregistreerd bij Stichting kwalitietsregister Jeugdzorg (SKJ), en biedt vanuit deze richtlijnen haar jeugdhulp aan.

 

Begeleiding

Ambulante trajecten- Woonbegeleiding- additieve outdoor begeleidingssessies aan bestaande hulpverleningsprocessen- Teambuilding.

 

 

Neem vrijblijvend contact op via de button om verder te oriënteren naar de mogelijkheden.

Wij zijn

 

Resultaatgericht en praktijkgericht

Ongedwongen en Avontuurlijk

laagdrempelig en toegankelijk

 

Reindert de Vries buitensportcoach Jeugdzorg

Mijn naam is Reindert de Vries,

aangenaam! Ik ben een enthousiast en fanatieke buitensporter en Pedagogisch hulpverlener.

na jarenlange ervaring in de multidisciplinaire hulpverlening, heb ik telkens weer, tijdens begeleidingsprocessen ervaren hoe gaaf het is om buiten met binnen aan de slag te gaan.

Wij zien 

resultaten in het

 

Her/vinden van balans

Activeren tot bewegen buiten zijn.

Vergroten van zelfvertrouwen

Leren in en/ ontspannen

Vergroten van sociale vaardigheden

Overwinnen van angsten en verleggen van grenzen.

Weer plezier krijgen in het maken van contact met anderen

en beleving van activiteiten in de buitenlucht.