Mountainbike clinics

Inside Outdoor houdt van het buiten zijn! Naast onze te gekke watersport activiteiten bieden we ook activiteiten aan op het land. Beter gezegd: In het bos!

We geven namelijk MTB- Clinics voor beginners.

Welkom in onze community waarin we altijd weer versteld staan wat buiten met binnen doet. Ook op de trails!

Ligging

Giethoorn ligt in de de kop van Overijssel, de eerste trails starten al in Steenwijk, Maar ook Havelterberg ligt in nabije omgeving, waar je zelfs kunt biken tot en met Appelscha! Enorm veel mogelijkheden dus om deze prachtige natuur op je mtb te ontdekken! Wij houden van het bos de single tracks en deze omgeving.

 

Order jij je ticket voor de beginners- clinic,?

 

 

Mountainbike clinic Steenwijk

MTB adventure CLINIC niveau 1

 

In kleine groepen werk jij aan de basis van je MTB skills! 

Wil jij je houding op de mtb verbeteren, beter worden in het rijden van bochten en het vergroten van je balans? Check je dan in voor de mtb adventure clinic niveau 1.

 

Ook leuk om samen te doen met vriend/ vriendin of vriendengroep!

Optioneel een mtb bij te boeken, vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Reindert is een instructeur met een fijne en open benadering. Hij maakt op een prettige manier contact met de deelnemer en geeft je het gevoel gezien te zijn. Op erg natuurlijke manier neemt hij de leiding en maakt er een gezellige boel van. Inhoudelijk weet hij de juiste punten aan te stippen en gerichte feedback te geven. Als deelnemer voel je je snel op je gemak.

 

BENJAMIN de Vaal instructeur, gids en eigenaar - Mountainbike CHALLENGE