Stand-Up-Paddling is een razendpopulaire watersport en dat is niet voor niets! Het is eenvoudig aan te leren en de variaties zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een relaxe SUPsessie midden in de natuur, het peddelen van een uitdagende SUPTOUR, het deelnemen aan een SUPBOOTCAMP of een heuze TEAMBuilding op de MEGA XXL SUP? BIJ Inside- Outdoor vinden wij dit allemaal tof!

Oké genoeg, je mag het zelf gaan ontdekken en ervaren. Wij helpen je erbij! Check hieronder wat wij jou te bieden hebben!

 

SUP lessen

Privé, Duo of Groep

Wil jij graag vertrouwd kennis maken met het SUPPEN en wil je dit doen onder leiding van een enthousiaste en gecertificeerde Supinstructeur? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Suppen is een fantastische full body workout en vanuit onze locatie ervaar je direct de rust van de prachtige natuur. Een heerlijk combinatie dus van inspanning en ontspanning. En zeg nou zelf, het is altijd tof om jezelf iets nieuws aan te leren. Geloof ons, je gaat echt je voordelen ervaren van het aanleren van een juiste SUP techniek. EfficiËnt peddelen is nog harder genieten zeggen we vaak! Zien we je snel?

 

Prijzen

Prive | 75 euro p.p

Duo | 50 euro p.p

Groep | 45 euro p.p

Sessie duur | 60 min 

SUP SKILLS beginnerscursus (vanaf April 2023)

Inside- Outdoor weet dat het leggen van een juiste basis essentieel is en biedt daarom een unieke lessenreeks aan.

Twee momenten ontsnappen uit jouw drukke bestaan. Het water op in een prachtige omgeving tezamen met een gecertificeerde SUP- instructeur en je Sup- Skills trainen.

Hier ga jij je voordeel uit halen! Ontspanning, natuurbeleving en succes gegarandeerd! 

 

klik op onderstaande button voor meer info en reserveer snel je plek, De SUP SKILLS avonden zijn ook super leuk om samen met een vriend of vriendin te doen.

 

LESPAKKET INCLUSIEF

- 1 SUP SKILLS Turbo trainings avond

- 1 SKILLSTOUR (Touren en leren)

69,99 euro + korting op de SUP Village Tour!

 

 

Sup Giethoorn

SUP VILLAGE TOUR (Vanaf april 2023)

De  SUP Village Tour, is een tocht van ongeveer 24 km die per SUP of met kano afgelegd kan worden, aangeboden door Inside- Outdoor! Hoe vet is het om goed voorbereid, bewapend met waterdichte tassen te starten aan een prachtig avontuur. Je overnacht halverwege de tour in een ingerichte Bell tent, een complete buitensport- ervaring!

 

Ben je niet helemaal zeker van je SUPSKILLS? Boek dan een beginnerscursus of een aparte Sup-les, de instructeur kan je dan nog voorzien van de juiste tips en tricks. Zo begin je goed voorbereid aan deze prachtige tour!

Met wie ga jij dit Micro- Adventure aan?  Klik snel voor meer info op de button en order je starticket.

 

Suptour Giethoorn

GIANT XXL SUP

We vinden het super dat we de GIANT XXL SUP in huis hebben. Om je een idee te geven: dit is een MEGA SUP van ruim 5 meter lang en 2 meter breed! Genoeg ruimte dus om als team met 6 volwassenen en wel tot 8 kinderen te Suppen. Een leuke gezins/ collega of vrienden activiteit. Peddel een tourtocht, speel toffe watergames of gebruik het vlot als tandem windsurf! Plezier gegarandeerd! Neem snel contact met ons op om beschikbaarheid te checken!

 

Prijzen

Dagdeel 3 uur 165 euro

Compleet verhuurd met peddels

 

Suppen Giethoorn

SUP BOOTCAMP

Wij weten hoe belangrijk het is om je spieren te trainen, je lichaam fit te houden en daarna goed te ontspannen. De SUP BOOTCAMP is dé ideale combinatie van al deze elementen. We gaan het water op, verankeren onze boards en starten met een heerlijke full body workout om na de inspanning, te ontspannen op het water!

Geloof ons er is niets fijners dan te sporten midden in de natuur! een unieke buitensportervaring. Je hoeft geen SUP ervaring te hebben om deel te nemen aan de bootcamp. De Lessen worden aangeboden in series van 3.

 

Prijs per serie (3 lessen) | 75 euro

Sessie duur | 60 min.

Locatie | Giethoorn

 

Sup Giethoorn bootcamp

SUP FOR RENT

Omdat wij het anders doen, bieden wij onze boards voor beginners aan in combinatie met instructie. Een enthousiaste en gecertificeerde instructeur gaat mee het water op en zal je in 30 minuten kennis laten maken met de basis van het SUPPEN. Een toffe start voor jullie prachtige tocht! We verhuren de kwalitatieve A- merk Sups van Mistral. Vanuit onze locatie zijn prachtige routes te Suppen!

*Verhuur zonder instructie is ook mogelijk wanneer je al eens bij ons gehuurd hebt, of je al eerdere aantoonbare SUP- ervaring hebt.

Grotere groep? Neem contact op!


Prijs SUP huur 

Dag | 45 euro

Dagdeel | 35 euro

Verhuur vanaf 2 SUPS

Sup Giethoorn les

Echte verandering van binnen start buiten.