Wanneer de wind aantrekt vinden wij het bij Inside- Outdoor tof om te windsurfen. Hoe doen we dat? Heel simpel! We plaatsen op ons SUP board een windsurf-RIG, leggen de peddel op zij en laten ons voortbewegen door de wind. WINDSUPPEN, Dat is relaxed!

 

De waterrijke omgeving van Giethoorn, leent zich perfect voor het windsuppen. De lessen die we geven zijn gericht op beginnende windsurfers.

 

Ben jij klaar voor het Windsup avontuur? Met minimale wind kun je al het water op! Wij staan voor je klaar, check het onderstaand aanbod!

 

 

Windsup Privé

1 op 1 aandacht, dat is wat je tijdens de Windsup Privé gaat ervaren! Een unieke en snelle manier om vooruitgang te boeken, vaar je eerste meters al in de eerste les, verbeter je techniek en stel al je vragen. De instructeur is er alleen voor jou! 

 

Windsurf Giethoorn

 

Windsup DUO

Samen met je partner,  vriend/ vriendin het water op, of een toffe 1 op 1 activiteit met je zoon/ dochter? Bij Inside- Outdoor bieden we je de windsup DUO aan. Met de Windsup Duo heeft de instructeur volledige aandacht voor jullie twee. Het samen beleven staat centraal tijdens deze Windsup DUO Sessie!

 

 

Windsurfen Meppel

Windsup GrOEP

Wil je met een vrienden/ vriendinnengroep, familie of gezin het water op? Dat is mogelijk met het windsup groep arrangement. Jullie worden enthousiast ontvangen door de instructeur die jullie zal begeleiden tijdens deze windsup activiteit. Natuurlijk sluiten we af met een vette windsup groepsfoto van jullie op het water! 

 

MEGA XXL WINDSUP

We zijn trots op onze XXL Mega SUP.  Het is namelijk heel tof om met 6 of 8 personen tegelijk te kunnen Suppen. Maar we vinden het al helemaal tof om dit Mega board in te zetten als WINDSUP.  Het board heeft de optie om er twee windsurf- RIGS op te zetten, waardoor je met twee windsurfers, tegelijk op het zelfde board kunt Windsuppen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Arrangement op maat

Wij kunnen arrangementen bedenken, maar geef nou EERLIJK toe, DE MEESTE VAN jullie zijn daar vaak veel beter in. Stel daarom vanuit ons avontuurlijke aanbod een eigen arrangement samen, bijvoorbeeld EEN teambuilding, kinderfeestje of gezinsdag.

We hebben oneindig veel variaties door goede contacten met andere aanbieders en hebben daarom nog meer te bieden dan we hier kwijt kunnen. We denken graag met je mee. Laat je ons horen van je ideeën?

 

Prijzen WINDSUP

Prive | 85 euro   p.p

Duo | 65 euro   p.p

Groep | 55 euro p.p

Sessie duur | 75 min (evt. uit te breiden)

 

Alle lesprijzen zijn inclusief gebruik van Wetsuit, SUP en WinsurfRigs, wel zo relaxed!

Windsurf kinderen Giethoorn